Özel alanlarınızı Kişiler -> Kişi Alanları sayfasında düzenleyebilir ve silebilirsiniz.

Düzenleme
Alanı düzenlemek için sağdaki 3 nokta simgesine tıklayın, ardından Alanı Düzenle'ye tıklayın. Burada alanın adını, türünü veya görünürlüğünü değiştirebilirsiniz. Gerekli tüm değişiklikleri yaptıktan sonra Kaydet'e tıklayın.


Silme
Bir alanı silmek için 3 nokta simgesine tıklayın, ardından Sil'e tıklayın. Ardından onay kutusunda tekrar Sil'e tıklayın. Bundan sonra seçili alan alanlar listesinden kaldırılacaktır.

Ayrıca bakınız:
Özel Alan Oluşturma